Projecten

Oranje vzw

Oranje wil iedereen, ook personen met een (vermoeden van) beperking en andere maatschappelijke kwetsbare doelgroepen, een gelijkwaardige plaats geven in de samenleving. 

Stad Brugge voorziet de infrastructuur van Zaal Lokaal.

Stad Brugge

Vrijetijdspunt

Café Alloo Alloo

Clubwerking

Vrije tijd is een basisbehoefte voor iedereen. We geloven in verbinding tussen mensen en organisaties, tussen deelnemers, vrijwilligers, sympathisanten en organisatoren. Iedereen kan bij ons terecht en we nemen elke vraag rond vrije tijd serieus. Samen met jou en in een netwerk van partners bouwen we een vrijetijdsaanbod uit.

Vrijetijdspunt is een initiatief van Oranje vzw.

Bies

Improtheater

Improvisatie is wat hen samen bracht, passie is wat hen verbindt.

Brugse ImprovisatiEsSpelers, of BIES, is een theatergroep, gevestigd in Brugge, met de focus op improvisatietheater. Ontstaan nadat twee vrienden een plek zochten om hun creatieve ei kwijt te geraken. En als het even kon, liefst dicht bij huis.

Soepcafé

Soepcafé

Samen koken, mensen ontmoeten en genieten van een lekkere maaltijd.  

 

Elke donderdagavond kookt het soepcafé een lekkere maaltijd met voedseloverschotten uit de supermarkt

 

Vanaf 17 uur kan je helpen koken. Rond 18.30 uur kan je aanschuiven aan tafel om te genieten van een heerlijke maaltijd. Er zijn geen vaste prijzen, je betaalt een vrije bijdrage voor je maaltijd. Met de inkomsten koopt soepcafé aanvullende ingrediënten.

© 2019 Vrijetijdspunt Oranje vzw - created with Wix.com

Peterseliestraat 100, 8000 Brugge

050 47 25 90

zaallokaal@vrijetijdspunt.com

Contact

Heb je vragen over Zaal Lokaal, het verhuur of één van onze projecten? Wil je een kijkje komen nemen in Zaal Lokaal? Weet je niet helemaal zeker of jouw project bij ons terecht kan? Neem contact op en we spreken graag eens af om je meer uitleg te geven!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now