Wat is Zaal Lokaal?

Verbindingen

tussen mensen

Zaal Lokaal legt verbindingen tussen de bewoners van Brugge (in al zijn facetten) en een divers aanbod van vrijetijdsbesteding.

 

Het wil kansen geven aan mensen om met hun ideeën of een project aan de slag te gaan. Het aanbieden van een kosteloze ruimte kan daarbij helpen. Daarnaast biedt Vrijetijdspunt ondersteuning om met specifieke vragen aan de slag te gaan, zodat de kloof tussen kwetsbare doelgroepen en vrije tijd verkleint. 

Toegankelijke ruimte

Zaal Lokaal is een polyvalente ruimte in het hartje van Brugge.

 

De ruimte is uitgerust met een bar, tafels, beamer en scherm, frigo's, muziekinstallatie en een keuken. 

 

Zaal Lokaal is volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn heel wat aanpassingen zodat ook mensen in een rolwagen optimaal gebruik kunnen maken van de zaal: een verlaagde bar, een hoog-laagtafel voor de muziekinstallatie, een verlaagd werkblad in de keuken, een toegankelijk toilet.

Vrije tijd voor iedereen

We willen een divers vrijetijdsaanbod stimuleren waar iedereen aan kan participeren. Waar netwerken ontstaan en nieuwe ideeën kunnen verwezenlijkt worden.

Zaal Lokaal gebruiken

Indien je interesse hebt om structureel* de zaal te gebruiken, stuur dan een mail naar zaallokaal@vrijetijdspunt.be

We bekijken samen met jou de mogelijkheden en overlopen de voorwaarden.


*Structureel houdt in dat je op een geregelde basis de zaal gebruikt. Dat kan zijn dat je een reeks van 10 bijeenkomsten organiseert of 1 keer per week/tweewekelijks/maand de zaal gebruikt.

© 2019 Vrijetijdspunt Oranje vzw - created with Wix.com

Peterseliestraat 100, 8000 Brugge

050 47 25 90

zaallokaal@vrijetijdspunt.com

Contact

Heb je vragen over Zaal Lokaal, het verhuur of één van onze projecten? Wil je een kijkje komen nemen in Zaal Lokaal? Weet je niet helemaal zeker of jouw project bij ons terecht kan? Neem contact op en we spreken graag eens af om je meer uitleg te geven!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now